fbpx
woofwoof-thepaws-FUNKY DOG-Hondenspeeltjes-Sneek-Nederland-Hondentuigjes-Honden-Hondenvoer-Hondensnacks-Hondensnoepjes-hondenspeelgoed-piepjes-hondenriemen-hondenaccessoires-hondenbandana-hondenstrikjes-hondentruitjes-hondenjasjes-honden-Bark to impress-Barktoimpress-hondenhalsband

Vrij van plastic, milieuvriendelijk, recyclebaar en duurzaam geproduceerd in Groot Brittanië. Iedereen bij Goodchap’s is er heilig van overtuigd dat honden alleen het beste verdienen. Zodoende zijn ze in 2018 begonnen met het ontwerpen van verschillende hondensnoepjes, traktaties en speeltjes die elke hond en elke mens leuk zou vinden.

Ze streven ernaar om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn, dus onder andere kopen ze hun vis duurzaam in bij vertrouwde Britse vishandelaars en gebruiken ze zo vaak mogelijk lokale leveranciers om onze CO2-pootafdruk tot een minimum te beperken.
Hun grootste passie is echter het gebruik van zo min mogelijk plastic. Daarom zijn ze plasticvrij gegaan met hun verpakkingen.

Alle hondensnoepjes zijn verpakt in composteerbare, biologisch afbreekbare en recyclebare zakjes die zijn gemaakt van planten en niet van plastic!
Deze zakjes zijn gemaakt van maïszetmeel of plantenpulp, dat jaarlijks hernieuwbaar is; hierdoor zijn ze volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

**Gouden award gewonnen voor leverancier van het jaar PetQuips 2020**


Treat A Dog In Need
Ze zijn gepassioneerd door honden, alle honden, ongeacht waar ze vandaan komen, welk ras ze zijn of hoe oud ze zijn, elke hond zou elke dag in de spotlights moeten staan.

Daarom zijn ze de campagne Treat a Dog in Need gestart. Wat betekent dat elke keer dat je jouw hond trakteert op een zak met Mr Fisher’s Fish Skins, Mrs Cook’s Fish Cakes of Lil ‘Scamp’s Fish Bites, je hen ook helpt om een aantal van dezelfde kwaliteit traktaties te sturen naar honden in nood in een opvangcentrum.

Speeltjes:
De speeltjes van Goodchap’s zijn ontwikkeld zonder gebruik te maken van schadelijke verf en chemicaliën. Alle touwspeeltjes zijn gemaakt van 100% onbewerkt en ongeverfd katoen. Dat betekent ook dat de sterkte van de vezels wordt bewaard omdat deze niet afneemt tijdens het productieproces.

Speeltjes zijn vaak bewerkt, of ze worden bij elkaar gehouden door lijm op basis van plastic of andere schadelijke, zelfklevende materialen of stoffen. Bij de touwspeeltjes van Goodchap’s is dit dus niet het geval. Tijdens het productieproces maken ze gebruik van een hele speciale techniek van vlechten en knopen. Dit wordt met de hand gedaan.

Hierdoor zijn de natuurlijke speeltjes biologisch afbreekbaar en zeer milieuvriendelijk.