fbpx

Verzenden

Levertijd
Wij doen ons best om zo snel mogelijk jouw pakketje te versturen. Orders die voor 16.00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Verzending duurt tussen 1-3 werkdagen in Nederland. Woon je in België? Dan hanteren wij een levertijd van 2-5 werkdagen.

Verzendkosten

 • Brievenbus pakket: DHL : €3.99
 • Servicepoint pakket DHL : €5.00
 • Standaard pakket: DHL : €5.50
 • Homerr : €4.99

* Ga voor DUURZAAM en kies voor Homerr!

LET OP: Pakketten van Homerr kunnen alleen afgehaald worden bij een buurtpunt of servicepunt van Homerr. Verzendtijd bedraagt 3-5 werkdagen. Homerr levert alleen de pakketten aan op dinsdag & donderdag.

 • België DHL Brievenbuspakket : €8.50
 • België DHL : €9.99

Bij een bedrag van €75,- worden bestellingen gratis verzonden binnen Nederland.

Alle producten zijn voorzien van track & trace en mogelijk om deze bij een servicepunt af te leveren en halen.

Momenteel biedt Bark To Impress een gratis bezorging in een straal van 15 KM aan. Ook is het mogelijk in overleg om je pakket op te halen bij ons op kantoor.

Pre-order

Wanneer je een pre-order product bestelt, wordt er persoonlijk contact met je opgenomen via de e-mail. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te laten genieten van het bestelde product. Het kan voorkomen dat het product WEL op voorraad is. Dit wordt dan per e-mail besproken. De verzendtijd is dan 2/3 werkdagen. Mocht je hier zelf nog vragen over hebben? Neem dan met ons contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar : info@barktoimpress.nl

Retourneren

Het kan voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling of dat de maat verkeerd is. Geen probleem.

Je hebt 14 dagen de tijd om een beroep te doen op het herroepingsrecht en hierna nog 14 dagen te tijd om de artikel(en) terug te sturen. Wanneer de melding bij ons binnen is, storten wij de aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. 

Het retourneren van de order is op kosten koper, hierdoor zorgen wij ervoor dat er goed nagedacht wordt voordat er een bestelling wordt geplaatst. Omdat wij erg begaan zijn met het milieu willen wij de CO2 uitstoot zo laag mogelijk houden en hebben wij de keuze gemaakt om retourneren op eigen kosten te maken. Meet daarom altijd de maten van te voren voor dat u een product bestelt.

Ga naar : https://retour.shops-united.nl/Barktoimpress

en vul hier jouw track en trace nummer en postcode van het afleveradres in, en vervolg de verdere stappen. Via iDeal kan je de betaling bevestigen, en zelf het retourlabel uitprinten. Lever het pakket binnen 5 dagen in op het door jou geselecteerde buurt of servicepunt. Gebruik hier dezelfde verpakking waarmee de producten zijn verstuurd.

Wij adviseren om de track en trace code van het retourpakket goed te bewaren. Mocht het pakket kwijt raken dan is dit jouw bewijs. Kosten en retourneren zijn voor eigen verantwoordelijkheid.

Heb je er voor gekozen om de order te annuleren?
Dan wordt de orderbedrag + verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd op de bankrekening waarmee de order mee is betaald.

Heb je er voor gekozen om een product terug te sturen?
Dan wordt alleen het bedrag van het product binnen 14 dagen gecrediteerd op de bankrekening waarmee de order mee is betaald.

Voorwaarden:

 • Retourneren is op eigen kosten en risico.
 • Producten dienen binnen 14 dagen na melding terug gestuurd te worden. 
 • Producten die na deze tijd bij ons aan worden geleverd kunnen wij niet accepteren en gaan wij niet over tot een terugbetaling. Wel kunnen de product(en) op eigen kosten weer verzonden worden of opgehaald worden, neem hiervoor contact met ons op.
 • De product(en) dienen in originele staat en verpakking geretourneerd worden.
 • Houd de aangehechte labels AAN het product.
 • Producten met een houdbaarheidsdatum kunnen niet geretourneerd worden.
 • Producten die in de uitverkoop zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Ruilen
Is een product te klein of te groot? Of had je toch net liever dat andere kleurtje of printje gehad? Geen probleem!

Het retourneren van de order is op kosten koper, hierdoor zorgen wij ervoor dat er goed nagedacht wordt voor er een bestelling worden geplaatst. Omdat wij erg begaan zijn met het milieu willen wij de CO2 uitstoot zo laag mogelijk houden en hebben wij hiervoor de keuze gemaakt om retourneren op eigen kosten te maken. Meet daarom altijd de maten van te voren voor dat u een product besteld.

Ga naar : https://retour.shops-united.nl/Barktoimpress

en vul hier jouw track en trace nummer en postcode van het afleveradres in, en vervolg de verdere stappen. Via Ideal kan je de betaling bevestigen, en zelf de retourlabel uitprinten. Lever het pakket binnen 5 dagen in op het door jou geselecteerde buurt of servicepunt. Gebruik hier dezelfde verpakking waarmee de producten zijn verstuurd.

Retouradres
Producten mogen ook geretourneerd of geruild worden op ons kantoor. Dit kan enkel alleen op afspraak dus neem hiervoor eerst contact op via de email info@barktoimpress.nl

Bark To Impress
De Hoppen 59 
8604 CN Sneek

Defect product ontvangen?
Wij geven om onze producten en alles wordt met liefde en bescherming ingepakt waardoor wij hopen onze producten in topconditie aan te leveren. Helaas komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Stuur ons een foto van het beschadigde product samen met het ordernummer via een email naar info@barktoimpress.nl. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor een oplossing.

Verkeerd product ontvangen?
Dit is helemaal vervelend en dat is natuurlijk onze fout geweest, onze excuses! Neem contact op via de mail info@barktoimpress.nl en wij zorgen ervoor dat naar alle tevredenheid hier een passende oplossing voor wordt gezocht en jij alsnog hopelijk snel jouw product op de mat mag ontvangen.

Garantie

Wij geven om onze producten en alles wordt met liefde en bescherming ingepakt waardoor wij hopen dat onze producten in topconditie aan te leveren. Helaas komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Stuur ons een foto van de beschadigde product samen met het ordernummer via een email naar info@barktoimpress.nl. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor een oplossing.

– Garantie geldt niet op producten met schade als gevolg van bijten en/of onjuist gebruik van de producten –

De waardering van barktoimpress.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.