fbpx
, ,

Cuddle Tugs Crazy Koe van Charming

21.95

Deze koe is een speeltje waarmee geknuffeld kan worden maar ook gespeeld mee kan worden. Dit speeltje bevat knisperfolie en een piepermat.

Uitverkocht

Het speelgoed van Charming is zeer sterk en duurzaam gemaakt. De buitenkant is zacht en aantrekkelijk, en van de binnenkant versterkt. Deze is versterkt d.m.v. ultra duurzame, nylon gevoerde zachte stof, ingelegde ribstof, nylon matjes ven afgewerkt met dubbel gestikt sterk draad, zo wordt deze versterking K9-Tuff Guard genoemd en is dit extra duurzaam omdat de speeltjes zo langer mee gaan. Voor de buitenkant worden er diverse sterke stoffen gebruikt zoals zwaar corduroy, denier nylon en andere sterke varianten.

Het speelgoed van Charming is sterker dan ander zacht speelgoed. Is je hond een echte ‘sloper’ dan is dit speelgoed niet geschikt. Laat je hond ook nooit alleen met speelgoed. Buiten bereik van kinderen houden. LET OP: Controleer het product regelmatig. Mocht het product beschadigd zijn moet het product worden afgenomen. Een trekspeeltje kan agressiviteit van een hond laten toenemen, denk hieraan voordat je een aankoop doet.

Formaat 10 x 20,5 x 41 cm

Gewicht 501 g
Afmetingen 10 × 20 × 41 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…