fbpx
, ,

The Ocracoke The Paws

14.9518.95

Een prachtige licht beige bandana met witte regenboog patroon.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

De producten van The Paws zijn 100% met de hand gemaakt en ze zijn van 100% katoen. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Er wordt absoluut géén gebruik gemaakt van plastic.

Goed doel:
Door het kopen van dit product steun je het goede doel ‘Hope for Bali dogs’. Hope for Bali dogs is opgericht om een einde aan te maken aan het leiden van de straathonden. Ze redden zoveel mogelijk honden en zorgen voor een forever home. Tevens delen we de liefde door het uitdelen van medicatie en eten. Ook proberen ze de bevolking te leren te begrijpen hoe mooi de zielen van honden zijn en hoe je goed moet zorgen voor honden. Ze zorgen ook voor het sterilisatie en castratie voor de honden zodat de kern van het probleem ook wordt aangepakt. You can be part of this!.

Gebruik:
Vouw de bovenste rand van de bandana 2/3 keer om. Doe de bandana rond de nek van je hond en maak hier een knoopje in. Zorg dat de bandana niet te strak om de nek is geknoopt.

Wasinstructies:
Wassen op 30 graden en aan de lucht drogen.

Maten The Paws:
XS – 17/25 CM Nekomvang – Puppies, Katten, Chihuahua
S – 20/30 CM Nekomvang – Teckel, Yorkshire terrier
M – 30/38 CM Nekomvang – Franse bulldog, Mopshond
L – 38/42 CM Nekomvang – Labrador, Beagle
XL – 42/58 CM Nekomvang – Berner Sennenhond, Sint Bernard

Gewicht 25 g
Afmetingen 15 × 20 × 0.5 cm
Size

XS, S, M, L, XL

Kleur

Beige

Over The Paws

The Paws is een gepassioneerd en liefdevol bedrijf dat gevestigd is op het mooie Bali in Indonesië. Hun missie is om geld in te zamelen om honden in nood te kunnen helpen. Dat doen ze door middel van het verkopen van hun producten. Het geld dat ze daarmee verzamelen wordt besteed aan het herplaatsen, redden en rehabiliteren van de honden.

100% Katoen

De leuke producten zijn 100% met de hand gemaakt en ze zijn van 100% katoen. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Er wordt absoluut géén gebruik gemaakt van plastic. Door het kopen van een product van The Paws steun je het goede doel ‘Hope for Bali dogs’. Hope for Bali dogs is opgericht om een einde aan te maken aan het leiden van de straathonden. Ze redden zoveel mogelijk honden en zorgen voor een forever home. Tevens delen we de liefde door het uitdelen van medicatie en eten. Ook proberen ze de bevolking te leren te begrijpen hoe mooi de zielen van honden zijn en hoe je goed moet zorgen voor honden. Ze zorgen ook voor het sterilisatie en castratie voor de honden zodat de kern van het probleem ook wordt aangepakt. You can be part of this!.

Maten The Paws

XS – 17/25 CM Nekomvang – Puppies, Katten, Chihuahua
S – 20/30 CM Nekomvang – Teckel, Yorkshire terrier
M – 30/38 CM Nekomvang – Franse bulldog, Mopshond
L – 38/42 CM Nekomvang – Labrador, Beagle
XL – 42/58 CM Nekomvang – Berner Sennenhond, Sint Bernard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.